ANTHELIA

Anthelia este un aparat ultraperformant, de ultima tehnologie cu lumina pulsata care:
     - Indeparteaza permanent parul nedorit, chiar si parul alb sau blond
     - Diminueaza ridurile si liniile fine de expresie
     - Remodeleaza conturul facial
     - Trateaza cuperoza
     - Trateaza petele pigmentare
     - Trateaza vasele sparte

Indepartarea permanenta a parului nedorit se realizeaza cu ajutorul lampii cu flash-uri Anthelia® care emite un fascicul de lumina absorbit de pigmentul brun (melanina) din radacina firului de par. Fasciculul luminos este transformat in caldura care duce la distrugerea a 20% din papila nutritiva o firului de par.

Pentru a reduce considerabil cresterea parului este necesara realizarea unui numar de sedinte. Potrivit experientei in aceasta tehnica, este estimat ca sunt necesare 4 pana la 8 sedinte distribuite pe o perioada de 1 luna si jumatate pana la 3 luni, in functie de zona epilata. Acestea ar trebui sa fie urmate de un tratament de mentinere pentru a putea reduce cu 90% cresterea parului inchis la culoare. Parul care va ramane va fi mai fin si mai rar.

Foto-epilarea cu lumina pulsanta este un tratament estetic atat pentru barbati cat si pentru femei si poate fi realizat pe orice parte a corpului.

Foto-epilarea parului alb folosind tehnicile traditionale de epilare cu lumina pulsanta este imposibila deoarece melanina, cea care transforma fasciculul luminos in caldura, nu este prezent in parul alb.

Procedura brevetata realizata prin folosirea aparatului Anthelia implica realizarea unui tratament vascular pe o zona epilata in prealabil prin metoda mecanica. Practic, dupa o epilare mecanica, sacii foliculari devin receptivi la lumina "galbena" de tip vascular.

Aceasta lumina este transformata in caldura si astfel se realizeaza, sedinta dupa sedinta, distrugerea papilelor nutritive aflate in faza anagena.

Sunt necesare cateva sedinte pentru a reduce densitatea parului alb. Bazat pe experienta, cu aceasta tehnica sunt obtinute rezultate pozitive in 60% din cazuri. Este recomandat sa confirmati eficienta pe o zona restransa inaintea inceperii tratamentului pe arii mari. Estimam ca ar fi necesare intre 4 si 6 sedinte, in functie de zona, si un tratament de intretinere.

Sedintele vor fi impartite pe o durata de 1-2 luni in concordanta cu ciclul de crestere a parului pe zona tratata.

Remodelarea cutanata consta in diminuarea semnelor de imbatranire a pielii cauzate de razele soarelui prin actiunea termica a fasciculului luminos asupra dermei mijlocii si a celei superficiale.

In plus, aceasta actiune termica provoaca o usoara reactie inflamatorie urmata de activarea si proliferarea fibroblastelor stimulata de formarea neo-colagenului si, in plus, remodelarea dermei care conduce la imbunatatirea culorii pielii, a texturii si a supletii acesteia.

Tratamentul este realizat in 4 pana la 6 sedinte, la o distanta de 2-3 saptamani.

Tratarea petelor pigmentare este posibila datorita fasciculului luminos care, transformat in caldura duce la distrugerea pigmentului.

Tratarea cuperozei si a vaselor sparte: scopul tratamentului este de a distruge vasele capilare care, in cazul cuperozei, a talengiectasia si a petelor rosii, sunt ingrosate si numeroase.

Acest tratament impune repetarea sedintelor cu un interval minim de 4-6 saptamani intre doua sedinte de tratare a aceleiasi zone.

Este imposibila precizarea numarului de sedinte inca de la inceputul tratamentului

Pot fi necesare 2 pana la 5 repetari ale tratamentului pe aceeasi zona pentru a distruge vasele mari (Telangiectasia) si o perioada indelungata de timp pana la disparitia rosetii (eritrozei

preţuri foto-epilare cu lumină pulsantă athelia®

Axilă - 220*
Mustaţă - 100*
Bărbie - 200*
Perciuni - 100-150*
Inghinal parţial - 200-250*
Inghinal total - 400-450*
Braţe scurt - 350-450*
Braţe total - 550-650*
Picioare scurt - 550-650*
Picioare lung - 900-1000*

* Preţ pentru o şedinţă; sunt necesare 4-6 şedinţe.

Tratament fotoîntinerire - 3 €/flash
Tratament depigmentar - 3 €/flash
Tratament vascular - 3 €/flash
Tratament acnee - 3 €/flash